Μικρή βελτίωση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία, παραμένει σε καταστολή

Μικρή βελτίωση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία, παραμένει σε καταστολή

Σημάδια βελτίωσης καταγράφει η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο σπίτι του στην Κηφισιά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το νεότερο ιατρικό δελτίο έχει ως εξής: «Ο ασθενής Σ.Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, οι δράστες φέρονται να είναι αλλοδαποί, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής και όπως όλα δείχνουν επιλέγουν τυχαία τους στόχους που χτυπούν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι φορούν γάντια και κουκούλες που καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπό τους γιατί κατα πάσα πιθανότητα είναι σεσημασμένοι.

Κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι η κατάθεση της συζύγου η οποία είδε να πυροβολούν τον Σταματιάδη και κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε η επίθεση. Οι αστυνομικοί της Ασφαλειας πιστεύουν οτι η επιλογή του σπιτιού του Αλέξανδρου Σταματιάδη ήταν τυχαία και δεν υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα