Κηφισιά: Τι έδειξε η έρευνα στις κάμερες. Τι φώναζαν οι ληστές

«... μη φωνάζετε .... κάνε ό,τι λέμε.... μη φωνάζετε να σας σκοτώσουμε ... βούλωσε το....». Αυτές τις φράσεις θυμάται να επαναλαμβάνουν συνεχώς οι κουκουλοφόροι ληστές που εισέβαλλαν στο υπνοδωμάτιο της, την ώρα που κοιμόταν με το σύζυγο της, και οι οποίοι δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν πισώπλατα μπροστά στα μάτια της και να εξαφανιστούν.

Σε κατάσταση σοκ προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς τη σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά της, ενώ είπε και πόσο επιθετικοί ήταν οι ληστές, που μιλούσαν ελληνικά, έβριζαν και τρομοκρατούσαν την ίδια και τον σύζυγο της.

Την ίδια ώρα, μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το διπλανό σπίτι, το οποίο ανήκει στον αδελφό του επιχειρηματία. Στον περιφραγμένο χώρο υπάρχουν δυο μονοκατοικίες στις οποίες ζούσαν τα δυο αδέλφια. Και ενώ το σπίτι του θύματος δεν είχε ούτε συναγερμό, το διπλανό, του αδελφού του, διαθέτει κάμερες ασφαλείας, οι οποίες όμως, δυστυχώς, δεν φαίνεται να έχουν καταγράψει στοιχεία από τους δυο ληστές που να μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα των Αρχών.

Παρόλα ταύτα, οι αστυνομικοί κάνουν γενική σάρωση στην περιοχή μήπως εντοπίσουν σε υλικό καμερών τους δυο κακοποιούς πριν εισβάλουν στο σπίτι ή μήπως καταφέρουν να εντοπίσουν το μέσο που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στη μονοκατοικία της Κηφισιάς, το οποίο φυσικά θα αποτελεί και το μέσο διαφυγής τους μετά την αιματηρή ληστεία.

Η βία που χρησιμοποίησαν οι δράστες κάνει τις Αρχές, πάντως, να καταλήγουν στο ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι έχουν να κάνουν με σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς με μεγάλη πιθανότητα να είναι σεσημασμένοι.

Ανάγκη για αίμα για τον επιχειρηματία από την Κηφισιά

Κρίσιμα τα τρία επόμενα 24ωρα για τον 52χρονο επιχειρηματία

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα