Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία: Ανάψτε ένα κερί για τον Αλέξανδρο. Βίντεο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της αιματηρής απόπειρας ληστείας στο σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κάτω Κηφισιά.

Οι κουκουλοφόροι δράστες, αφού παραβίασαν μία από τις πόρτες τους σπιτιού εισέβαλαν στο εσωτερικό του και ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σπιτιού, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Όταν ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και πάλεψε μαζί τους. Ο ένας εκ των δύο δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι με σίδερο, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής και ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

To σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά

«Ήμουν στο κρεβάτι με τον σύζυγό μου. Ακούσαμε φασαρία και εκείνος σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει . Δύο άνδρες με κουκούλες μπήκαν στη κρεβατοκάμαρα . Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με κάτι σιδερένιο. Ο άνδρας μου κάποια στιγμή επιτέθηκε στον έναν από τους δύο» λέει η σύζυγος του επιχειρηματία, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Στο πλευρό του 52χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» βρίσκονται τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του. Η σύζυγος του επιχειρηματία το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «προσευχηθείτε όλοι για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον».

Στη ΜΕΘ ο επιχειρηματίας που παλεύει για τη ζωή του - Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς».

Ο 52χρονος νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε βαθιά καταστολή, στην μονάδα εντατικής θεραπείας, και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του ιδιαίτερα κρίσιμη.

Έπειτα από περισσότερες από 10 ώρες χειρουργείου οι γιατροί του αφαίρεσαν το δεξί νεφρό αλλά και τις σφαίρες που δέχθηκε από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο επιχειρηματίας έχει χάσει πολύ αίμα και ο οργανισμός του είναι αιμοδυναμικά ασταθής, όπως τον χαρακτηρίζουν οι γιατροί.

O επιχειρηματίας παλεύει για τη ζωή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Ειναι σε βαθειά καταστολή

Μετά τα απανωτά πολύωρα χειρουργεία κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες .

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα