Κηφισιά: Χαροπαλεύει ο 52χρονος επιχειρηματίας. Οι ληστές τον πυροβόλησαν εξ επαφής

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» 52χρονος επιχειρηματίας, μετά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά, οι οποίοι τον πυροβόλησαν δύο φορές όταν εκείνος αντιστάθηκε.

Σοβαρότατα τραύματα στον κορμό και στον μηρό  προκάλεσαν οι σφαίρες των κακοποιών στον 52χρονο. Οι δυο κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του κοιμόταν. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δυο φορές σχεδόν εξ επαφής.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, από αναπληρώτρια διοικήτρια του Γεννηματάς, Άννα Μάινα, η οποία μίλησε στις κάμερες, αναφέροντας πως το θύμα βρίσκεται στο χειρουργείο και μετά την ολοκλήρωσή του, θα υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 52χρονος έχασε πολύ αίμα. Το χειρουργείο είναι λεπτό και δύσκολο και οι γιατροί δίνουν μάχη για περισσότερες από έξι ώρες. Έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα όργανα, αλλά και στον μηρό. Υπάρχουν επίσης και θλαστικά τραύματα και στο κεφάλι.

Η μάχη με τους ληστές

Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Η επίθεση έλαβε χώρα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και τα δύο παιδιά τους. Η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία. Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία, όμως, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα έζησε. Οι άνδρες της Σήμανσης βρήκαν στο σπίτι δύο κάλυκες από πιστόλι.

«Ειναι καλός οικογενειάρχης, ο Θεός να τον βοηθήσει, εγώ στις 5 άκουσα θόρυβο περιπολικά, ασθενοφόρα» δήλωσε γείτονας του 52χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα