Ο σπαραγμός της μητέρας του Μάριου: Βρείτε πού έχουν πετάξει τα κόκαλά του

Οι κραυγές πόνου και οργής της μητέρας του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου δονούσαν την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου η χαροκαμένη γυναίκα συνέχισε με δυσκολία χθες την κατάθεσή της για την απαγωγή και την εξαφάνιση του γιου της, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί.

«Δολοφόνοι! Μου σκοτώσατε το παιδί μου» φώναζε η Βαρβάρα Θεοδωράκη, περιγράφοντας πώς ο 73χρονος «εγκέφαλος» της υπόθεσης (που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξης) εκμεταλλεύτηκε τη στενή οικογενειακή φιλία τους και αφαίρεσε τη ζωή του 26χρονου γιου της το καλοκαίρι του 2012.

«Εβαλα τα φίδια στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου! Εγώ είμαι υπεύθυνη για ό,τι έγινε» είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του Μάριου και ζήτησε από το δικαστήριο και τον εισαγγελέα να τη βοηθήσουν να βρει «πού έχουνε πετάξει τα κόκαλα» του παιδιού της.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του είχαν πλήρη γνώση των περιουσιακών στοιχείων της και είχαν προμελετήσει τη γνωριμία με τον γιο της.

«Ο δολοφόνος ερχόταν και έπιανε κουβέντα με τον Μάριο, του είχε δανείσει για 15 ημέρες ένα αυτοκίνητο. Είχε εντυπωσιάσει το παιδί μου και εμάς. Η οικογένειά του έδειχνε να είναι συγκροτημένη, μόνο και μόνο για να μας προσεγγίσουν» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η κυρία Θεοδωράκη περιέγραψε πώς ο 73χρονος την απέτρεπε να απευθυνθεί στην Αστυνομία μετά την επικοινωνία της με τους απαγωγείς, που ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ.

«Πρέπει να το βάλανε νεκρό το παιδί μου μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί το αίμα είχε ροή προς τα κάτω... Αργότερα βρέθηκε αίμα του Μάριου και μέσα στην καμπίνα, καθώς και αποτυπώματα του πρώτου κατηγορουμένου. Δεν πρόκειται να συνέλθω, αν δεν βρεθούν τα κόκαλα του παιδιού μου!» κατέληξε η τραγική μητέρα, η οποία θα συνεχίσει την κατάθεσή της στις 27 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα