Σοκαριστικό βίντεο: Φαντάροι πετούν σκύλο στο γκρεμό

Σοκαριστικό βίντεο: Φαντάροι πετούν σκύλο στο γκρεμό

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που δύο φαντάροι του ελληνικού στρατού ακινητοποιούν ένα αδέσποτο σκύλο και στη συνέχεια τον εκσφενδονίζουν σε γκρεμό ενώ γελάνε.

Ένας ακόμη στρατιώτης καταγράφει την βαρβαρότητα και τους μιλά. Το σκυλί ακούγεται να κλαίει καθώς πέφτει από το ύψος, αλλά δεν είναι γνωστή η κατάληξή του.

Η σκηνή φέρεται να διαδραματίζεται σε κάποιο φυλάκιο μέσα σε στρατόπεδο. Δεν είναι επιβεβαιωμένο το πού, αλλά πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι σε στρατόπεδο στα Ιωάννινα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και το ΓΕΣ. Το μόνο σίγουρο είναι πως χιλιάδες άνθρωποι έχουν εξοργιστεί και δεν θα αφήσουν το περιστατικό να ξεχαστεί απαιτώντας την τιμωρία των δραστών.

Ήδη διακινούνται δεκάδες μηνύματα στα social media που καλούν τον κόσμο να δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών.

Aρκετοί χρήστες έχουν αναγνωρίσει τους δύο φαντάρους και δίνουν συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία για το ποιοι είναι οπότε αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην γίνει διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών.

ΒΙΝΤΕΟ: Προσοχή σκληρές εικόνες



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα