Αλόννησο: Ξανανοίγει ο φάκελος της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη  τον Αύγουστο του 2016, στην Αλόννησο.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς τώρα καλούνται για καταθέσεις όλα τα εμπλεκόμενα άτομα, ενώ έχει διοριστεί πραγματογνώμονας δύτης για υποβρύχιες έρευνες στην περιοχή όπου υποδείχτηκε από μάρτυρα ότι εντοπίστηκαν τα πράγματα του 30χρονου.

Αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση που ενδεχομένως να μην έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά, η ανακρίτρια Βόλου έχει αποστείλει κλήσεις σε καθέναν που μπορεί να διαφωτίσει την κύρια ανάκριση. Μάλιστα, κάλεσε ακόμη και έναν ανήλικο για να καταθέσει!

Η σορός του 30χρονου Θεσσαλονικιού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από ενάμιση χρόνο στον όρμο Βότση της Αλοννήσου, δεν έχει εντοπιστεί έως σήμερα παρά τους πολλούς κύκλους ερευνών, τόσο της λιμενικής Αρχής Αλοννήσου όσο και ιδιωτών ερευνητών που διόρισε η οικογένεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που η οικογένεια υπέβαλε τον Φεβρουάριο του 2017 μήνυση κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα