Ένα περιστέρι πέταξε προς την Αδριανούπολη για τον φυλακισμένο λοχία

Ένα περιστέρι πέταξε προς την Αδριανούπολη για τον φυλακισμένο λοχία

Ένα περιστέρι, σύμβολο ειρήνης, άφησαν να πετάξει προς την Αδριανούπολη, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της οποίας κρατείται επί 19 ημέρες ο γιος τους απ’ τους Τούρκους, οι γονείς του Έλληνα λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο Νίκος και η Σοφία Κούκλατζη, που εξακολουθούν να ανεβαίνουν τον δικό τους “γολγοθά” και να ζουν με την αγωνία και την αβεβαιότητα της επιστροφής του γιου τους αλλά και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη που επίσης κρατείται απ’ τους Τούρκους, παραβρέθηκαν χθες Κυριακή 19 Μαρτίου 2018, στην Παράκληση που τελέστηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας ΡΗΣΟΣ  στην Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης και Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας. Του ακριτικού χωριού που βρίσκεται απέναντι απ’ την Αδριανούπολη, όπου εξακολουθούν να παραμένουν αιχμάλωτοι οι δυο στρατιωτικοί μας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ελάχιστα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ήταν σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς μας, τον ΔΗΜΗΤΡΗ και τον ΑΓΓΕΛΟ. Τελέσθηκε λοιπόν Παράκληση στην Παναγία Θεοτόκο, για την ασφαλή και γρήγορη επιστροφή τους στην πατρίδα μας, ενώ στο επίκεντρο ήταν φυσικά οι δυο αγωνιούντες γονείς στους οποίους όλοι προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο.

Στο τέλος, από τα χέρια του πατέρα Νίκου Κούκλατζη και των άλλων συμμετεχόντων, αφέθηκε ένα περιστέρι να πετάξει προς την Αδριανούπολη και να μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στα δυο φυλακισμένα παλικάρια μας, αλλά και ειρήνης στους γείτονες Τούρκους, άσχετα αν αυτοί μόνο… ειρηνικά δεν φέρονται.

 

 

evros-news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα