Φονικό στο Μαρούσι: Το μοιραίο ραντεβού που κατέληξε στη δολοφονία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, αναφορικά την άγρια δολοφονία νεαρού άνδρα, στις 5 τα ξημερώματα, στην Πλατεία Ηρώων, στο Μαρούσι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της φίλης του που καταθέτει στις αρχές για το περιστατικό.

Ο 19χρονος μαζί με την φίλη του κανόνισε μία συνάντηση με άλλους τρεις νεαρούς στην Πλατεία Ηρώων. Μόλις έφτασαν εκεί, το θύμα διαπληκτίστηκε με έναν από τους τρεις αγνώστους στην κοπέλα. Το άτομο που διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο έβγαλε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε με αυτό στον θώρακα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η φίλη του κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η κοπέλα βρίσκεται στην Ασφάλεια Αττικής όπου καταθέτει στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε μία προσπάθεια να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα των δραστών, τα οποία κατευθύνονται στις προσωπικές διαφορές.

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, αστυνομικές πηγές σχετικά με την ανθρωποκτονία του νεαρού άνδρα, στις 5:20 τα ξημερώματα, στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα ήταν μαζί με μια 18χρονη κοπέλα όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κοπέλα που ήταν μαζί του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συνεχίζει να δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στο Μαρούσι

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί. Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή. Τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.

Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Έδωσαν κι εκείνοι κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.

Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
Σοκ στους κατοίκους

Η είδηση πως ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός στην πλατεία Ηρώων σόκαρε τους πολίτες που μένουν στην περιοχή.

«Τα παιδιά μαζεύονται εδώ για να κάνουν σκέιτ. Δεν ενοχλούν. Κάθονται, παίρνουν ποτά από το περίπτερο», λένε δυο γυναίκες που μένουν κοντά στην πλατεία.

Δειτε το βίντεο

newsit

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα