Αττική: 43χρονος παιδόφιλος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Σοκάρει η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν 43χρονο, ο οποίος κατείχε παιδικό πορνογραφικό υλικό, ενώ παράλληλα έκανε παραγγελίες σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, για την αγορά πρωτόγεννους υλικού με βιασμούς ανηλίκων.

Ο 43χρονος Έλληνας παιδόφιλος, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά.

Μάλιστα, οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έκανε παραγγελίες ώστε να παρακολουθεί ακόμα και online τους βιασμούς ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων στις χώρες όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και η παιδοφιλία.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου άρχισε έπειτα από ένα σήμα που έστειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονική Εγκλήματος το FBI για ηλεκτρονικά ίχνη που εντοπίζονταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, μέσω των οποίων γινόταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Άμεσα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα και άρχισαν σχετικές έρευνες. Σύμφωνα με την Espresso έπειτα από τέσσερις μέρες κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 43χρονου και να εισβάλουν στο σπίτι του.

Κατά την έρευνα που έγινε επιτόπου στον υπολογιστή του βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας με ιδιαίτερα ανατριχιαστικό και αρρωστημένο υλικό, που περιελάμβανε βιασμούς ανηλίκων, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν και τα εμβάσματα με αποστολές χρημάτων σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας για την αγορά πρωτογενούς υλικού και online συνδέσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ