Τήνος: Συγκλονίζει η ιστορία αγάπης του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός

Τήνος: Συγκλονίζει η ιστορία αγάπης του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός

Εντοπίστηκε στην Τήνο η σορός του Αμερικανού δικηγόρου, Μπομπ Μέγιερ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2017.

Το πτώμα του βρέθηκε τυχαία σε ένα λαγκάδι της Τήνου από επαγγελματία φωτογράφο κάτοικο της περιοχής.

Η σορός του ήταν σε προχωρημένη σήψη σε ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης, η σύζυγός του, η οποία αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για νεκροψία- νεκροτομή.

Ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, όταν έφυγε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Δύο μέρες αργότερα το όχημα εντοπίστηκε από οδηγό ενός απορριμματοφόρου, σε απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι.

Η  ιστορία αγάπης του δικηγόρου και της συζύγου του

Το πτώμα του Αμερικάνικου δικηγόρου έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη μέσω της εκπομπής της, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η ιστορία αγάπης του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε φύγει από την Αμερική για να μείνει μόνιμα στην Τήνο.

Ο λόγος ήταν η επαφή της γυναίκας του Μπομπ Μέγιερ με την Τήνο, η οποία ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων.

Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων. Τον δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ, που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

 

anikoluli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα