Στο αυτόφωρο 34χρονη αστυνομικός: Βρέθηκε το όπλο της σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 34χρονης αστυνομικού, η οποία υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου σε όχημα, που έφερε καταφανώς πλαστές πινακίδες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσαντάκι με δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί σχέσεις.

Όπως εξακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα