Θεσσαλονίκη: Επί ποδός η αστυνομία εν όψει ΔΕΘ

Επί ποδός θα βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης άλλων περιοχών της χώρας, για τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο και τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις συνδικάτων, σωματείων και φορέων, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς, η φετινή αστυνομική δύναμη για την εφαρμογή των μέτρων υπολογίζεται ότι θα απαρτίζεται από περίπου 4.000 αστυνομικούς.

Από αέρος ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη των κινητοποιήσεων, ενώ εισαγγελείς (πιθανότατα τρεις) θα επιβλέπουν την αστυνομική επιχείρηση.

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν αυξημένες περιπολίες αστυνομικών σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ τα επόμενα 24ωρά θα ανακοινωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας εν όψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό θα απαγορευτεί σε κεντρικούς δρόμους η στάση και στάθμευση των οχημάτων, ενώ σταδιακά από το μεσημέρι του Σαββάτου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα