Πενθεί η… Κρήτη: Αποχαιρετά τους δύο νέους που χάθηκαν σε τροχαία

Πενθεί σήμερα η… Κρήτη καθώς αποχαιρετά δύο νέους ανθρώπους που χάθηκαν σε τροχαία ατυχήματα.

Η αρχή αναμένεται να γίνει στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσαρά Ηρακλείου όπου φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη που χθες το πρωί ξεψύχησε στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 12 το μεσημέρι.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο Μιχάλης μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του – σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής – όταν λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε μία ελιά.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί αρχικά στο κέντρο υγείας Χάρακα και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι προχθές το βράδυ ήταν η πρώτη – και δυστυχώς η τελευταία – ημέρα στην δουλειά και όπως αναφέρουν συγγενικά του πρόσωπα στο cretapost ήταν ενθουσιασμένος που είχε βρει την συγκεκριμένη εργασία.

Τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Θεοδόση

Το τελευταίο «αντίο» αναμένεται να απευθύνουν φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στον 41χρονο Χρήστο Θεοδόση που το πρωί του Σαββάτου σκοτώθηκε σε ένα τρομακτικό τροχαίο στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας του Αποσελέμη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση ενός τουριστικού λεωφορείου με δύο επιβατηγά αυτοκίνητά – ανάμεσά τους και το ΙΧ του 41χρονου – ενώ τραυματίστηκαν ακόμα τρία άτομα.

cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα