Σάτυρος με ράσα! Ιερέας παρενοχλούσε 14χρονο με γυμνές φωτογραφίες και απειλές

Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται να είχε ένας ιερέας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι 14 ετών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε τα Social Media για να στέλνει γυμνές φωτογραφίες του σε έναν ανήλικο.

Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από αρχές Ιουλίου, όπου γνώρισε σε ένα τραπέζι την οικογένεια του 14χρονου αγοριού και τον ίδιο, αντήλλαξαν τηλέφωνα και έγιναν «φίλοι» στο Facebook

Αρχικά η γνωριμία φάνηκε αθώα καθώς ο ιερέας έστελνε μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου στον 14χρονο, μέχρι που ο 39χρονος άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Τα επόμενα μηνύματα που έστειλε στο ανήλικο αγόρι ήταν ερωτικού – σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας του μάλιστα να τηρήσει απόλυτη εχεμύθεια, διότι επικρέμαται σε βάρος του η “τιμωρία του Θεού εάν αποκαλύψεις το μυστικό μας”.

Στη συνέχεια ο ιερέας άρχισε να στέλνει γυμνές του φωτογραφίες στο 14χρονο σχεδόν καθημερινά.

Ο 14χρονος ενημέρωσε τους γονείς του για τις πράξεις του ιερέα σε βάρος του και εκείνοι το κατήγγειλαν αμέσως στην Ασφάλεια Αττικής, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία σε βάρος του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σήμερα μάλιστα, ο 39χρονος σάτυρος ιερέας δικάζεται στο Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα