Σπαραγμός στην Πρέβεζα: Πέθανε η 27χρονη που την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι ο σύζυγος της

Το πιο τραγικό φινάλε γράφτηκε στην ιστορία της 27χρονης Λιάνας, μητέρας ενός παιδιού που τον περασμένο Ιούνιο δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα από τον 34χρονο σύζυγό της. Η άτυχη γυναίκα, νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Χατζηκώστα με χτυπήματα από σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα.

Εκεί οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία τα τραύματά της και όταν βγήκε από την εντατική μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί  όπως γράφει το prevezatoday.gr κόλλησε ιό και ξαναμπήκε στην εντατική κλινική, αλλά δυστυχώς η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία της Λιάνας Λαζάρου θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας. Σύμφωνα μάλιστα, με το prevezaposto, τα άσχημα νέα κρατήθηκαν μυστικά για κάποιο διάστημα, καθώς το Σαββατοκύριακο στο χωριό της, στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, γινόταν ο γάμος ενός πρώτου της ξαδέρφου.

Ο γάμος έγινε κανονικά και εχθές ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος της 27χρονης που την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα ο 34χρονος σύζυγός της, τη Δευτέρα 12 ιουνίου, στην Πέτρα Πρέβεζας.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ, καθώς ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων, με αποτέλεσμα να της λείπουν κομμάτια από το κεφάλι.

Όλες αυτές τις εβδομάδες, η νεαρή κοπέλα και μάνα ενός 3χρονου παιδιού έδινε μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Να σημειώσουμε, ότι ο 34χρονος δράστης μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πρέβεζας, οδηγήθηκε στις φυλακές.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα