Σύρος: Αγνοείται 20χρονος λουόμενος. Αγωνία για τον εντοπισμό του

Αγωνία για 20χρονο λουόμενο στη Σύρο… ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης,

Ο 20χρονος λουόμενος, ο οποίος κολυμπούσε στην περιοχή Βαπόρια της Ερμούπολης, θεωρείται αγνοούμενος εδώ και μερικές ώρες, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Cyclades24, ο φοιτητής , ξεκίνησε πιθανότητα αργά το απόγευμα της Τρίτης από την προβλήτα στον Αγιο Νικόλαο, όπου και βρέθηκαν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, με στόχο να κολυμπήσει προς το νησάκι. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά μέχρι στιγμής για το τι έγινε καθώς οι τελευταίες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τον είδαν στην ευρύτερη περιοχή, όχι όμως να κολυμπάει. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι είδαν κάποιον αργά το απόγευμα να κολυμπάει ανοιχτά της Σύρου.

Ωστόσο, οι Λιμενικές αρχές, δεν αποκλείουν την συγκεκριμένη πληροφορία καθώς, κάποιοι γνωστοί του δήλωσαν στις αρχές, ότι ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να κολυμπήσει ανοιχτά της Σύρου.

Η ώρα ωστόσο περνούσε και λίγο μετά τις 8 φιλικά του πρόσωπα ενημέρωσαν τις αρχές. Από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του από στεριά και θάλασσα.

Σκάφη του λιμενικού, αλιευτικά, αλλά και ιδιώτες με τα σκάφη τους πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή (από λιμάνι Ερμούπολης μέχρι Αζόλιμνο), ενώ και πεζοπόρα τμήματα ερευνούν κατά μήκος της ακτογραμμής αυτών των περιοχών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα