Το ενοίκιο της οικογένειας πλήρωνε ο 55χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη

Ενώπιον του Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγήθηκε ο 55χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.

Αυτό που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν παρατηρητικότητα εργαζομένων στο ξενοδοχείο που είδαν τον 55χρονο επιχειρηματία με την 15χρονη.

Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τις κινήσεις τους.

Όταν υπήρξε αναστάτωση ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnisianews.gr, εδώ και δυο χρόνια φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης, ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Βόλο, που συνελήφθη μαζί της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 55χρονος με την 15χρονη, την οποία είχε εμφανίσει ως κόρη του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου επιχειρηματία. Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του.

Ακολούθως ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, με τη συγκατάθεση της μητέρας του.

Ο 55χρονος φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 15χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιo της μητέρας των δυο κοριτσιών, προκειμένου να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει σε πολυήμερα ταξίδια το παιδί μαζί του.

Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στον Βόλο μετήχθη στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα