Χανιά: Bίντεο από την οικογενειακή τραγωδία. Η μοιραία κίνηση και τα τελευταία λόγια

Με μία μόνο σφαίρα σκότωσε ο 85χρονος τον 58χρονο γιο του, το απόγευμα του Σαββάτου, στους Αγίους Θεοδώρους, όταν τον πέρασε για διαρρήκτη.

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κρήτης και ολόκληρο το πανελλήνιο, γράφτηκε όταν ο 58χρονος Αντώνης, μαζί με τη γυναίκα του κι έναν φίλο του, πήγαν στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, για να δει τον πατέρα του.

Όταν είδε πως δεν του απαντά στα χτυπήματα της πόρτας επιχείρησε να μπει από το παράθυρο της κουζίνας, παρά το ότι ο φίλος που τον συνόδευε του πρότεινε να μπει εκείνος, ήθελε να δει μόνος του τι κάνει ο πατέρας του.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», είπε ο πατέρας δύο παιδιών και αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια.

Ο άνδρας έβαλε το ένα του πόδι στον νεροχύτη της κουζίνας κι όταν πάτησε και το δεύτερο πόδι του στην κουζίνα, δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, από απόσταση 2,5- 3 μέτρων, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 - 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό», δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο flashnews.gr.

Όταν ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι επρόκειτο για τον γιο του, έπαθε αμόκ. Ταμπουρώθηκε στο σπίτι, μαζί με τη σορό του γιου του και δεν επέτρεπε στο ΕΚΑΒ, αλλά ούτε και στην Αστυνομία να μπουν μέσα.

Παρέμεινε στο σπίτι μέχρι σχεδόν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής και κάθε 3-4 λεπτά έριχνε έναν πυροβολισμό. Υπολογίζεται ότι έριξε πάνω από 100 σφαίρες, μία εκ των οποίων τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr , ακούγονται μόνο κάποια από τα αδιάκοπα πυρά που εκτόξευσε ο πατέρας κατά τη διάρκεια της νύχτας – θρίλερ.

Στο ίδιο βίντεο υπάρχει και απόσπασμα της αστυνομικής επιχείρησης. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον συνέλαβαν.

Ο 85χρονος κατηγορείται για  ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα