Σοκαρισμένη η συζύγος του Λουκά Παπαδήμου. Τι λέει ο γιατρός του

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το απόγευμα, όταν άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη.

"Τι έγινε; Γιατί έχεις τέτοιες άσχημες ιδέες για τους άλλους ανθρώπους; Όλοι μας πρέπει να είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάννα Ίνγκραμ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", βρίσκεται σε καλή γενική κατάσταση.

Τι λέει ο γιατρός του Παπαδήμου για την κατάσταση της υγείας του

Ο γιατρός του Λουκά Παπαδήμου, Δημήτρης Βουγάς, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επίθεση.

«Ειδοποιηθήκαμε έγκαιρα για να είμαστε έτοιμοι στα εξωτερικά ιατρεία, για την προσέλευση του τραυματία και της συνοδείας του. Είδαμε τον τραυματία στο φορείο, ο οποίος δυστυχώς ήταν γεμάτος αίματα, και αμέσως αντιμετωπίσαμε την κατάσταση πολύ ψύχραιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βουγάς είπε πως δεν υπήρχε κάποια ενδοκοιλιακή αιμορραγία, αλλά παρόλα αυτά, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ήταν πανέτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε σοβαρότερη κατάσταση.

«Ο κ. Παπαδήμος, δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, ήταν τρομοκρατημένος, σοκαρισμένος, τον ρωτήσαμε απλά πώς αισθάνεται και αμέσως ασχοληθήκαμε με την αντιμετώπιση των τραυμάτων», είπε στη συνέχεια ο γιατρός, ενώ ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς έγινε η επίθεση αυτή εναντίον του, αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί.

Επίσης, τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του και για το πόσο θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της συζούγου του Λουκά Παπαδήμου από τον ΑΝΤ1:

Δείτε το βίντεο: Τι λέει ο γιατρός του Παπαδήμου για την κατάσταση της υγείας του

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα