Συναγερμός στην αστυνομία. Μυστήριο με δύο νεκρούς από φωτιές σε αυτοκίνητα

Απανθρακωμένα εντοπίστηκαν δύο άτομα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι.

Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά. Οπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και  πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η αστυνομία.

Επίσης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο.

Η ασφάλεια Αττικής ερευνά και τις δύο υποθέσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις η κατάσταση των πτωμάτων είναι τέτοια που καθιστά απαγορευτική την αναγνώρισή τους, μάλιστα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμη και το φύλο των νεκρών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια, ενώ εξετάζεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να σχετίζονται μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα