Τι είπε στην απολογία του ο γιατρός για τη σχέση του με την 36χρονη μεσίτρια

Είναι από τις περιπτώσεις που ο ασθενής, ερωτεύεται τον γιατρό του;, φέρεται να ρώτησε η ανακρίτρια τον 38χρονο γιατρό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνος απάντησε ότι την κοπέλα τη γνώρισε στο νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2015 σε ημέρα γενικής εφημερίας. Της έδωσε τη συνταγή και το προσωπικό του τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού για θεραπεία.

Τον Φεβρουάριο του 2017 η μεσίτρια του έστειλε μήνυμα στο facebook, υποστηρίζοντας ότι είχε χάσει το τηλέφωνό του. Ενώ, στις 2 Απριλίου, η 36χρονη πήγε στα εξωτερικά ιατρεία και ο γιατρός της έκανε τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία η επικοινωνία τους έγινε πιο συχνή, μιλώντας αρχικά για το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε, στη συνέχεια όμως –όπως ο ίδιος υποστηρίζει- η 36χρονη άρχισε να του ζητά να βρεθούν κάπου έξω.

Όταν συναντήθηκαν άρχισε να του λέει κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή, όπως και ότι φοβάται. Ενώ, ο 38χρονος αναφέρει πως η μεσίτρια τον φίλησε και έκτοτε ο χαρακτήρας των συζητήσεών τους δεν ήταν τόσο φιλικός.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε κάποια άλλη συνάντηση μεταξύ τους, αφού ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει κάποια άλλη εξέλιξη.
Δείτε το βίντεο από το Ε:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα