Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για την ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού

Έναν Αλβανό αναζητά η αστυνομία για την υπόθεση του πυροβολισμού 26χρονου, αργά χθες το βράδυ, στο Παλαιό Φάληρο. Ο νεαρός, που είναι γιος γιατρού, νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως μετέδωσε από τα μεσάνυχτα το ΑΠΕ - ΜΠΕ, το θύμα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, από τις τέσσερις σφαίρες που δέχθηκε στην κοιλιά και τον θώρακα, είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι Αλβανός.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 23:00, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών. Ο 26χρονος συζητούσε στο πεζοδρόμιο με ένα φίλο του, πολύ κοντά στο σπίτι του, όταν σταμάτησε δίπλα τους μια μηχανή και ένας άνδρας έβγαλε ένα πιστόλι από το μπουφάν του και άρχισε να πυροβολεί το θύμα.

Ο φίλος του έχει καταθέσει στους αστυνομικούς σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, ενώ τους είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους πάνω σε μια μηχανή και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 26χρονο.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση που θα δώσει το θύμα στην αστυνομία, όταν αυτό θα είναι εφικτό. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος. Τι είπε για την δολοφονική επίθεση

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του 26χρονου που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο κ. Φώτης μίλησε στο newsit.gr για τα πρώτα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 26χρονος γιος του στο στήθος και στο στομάχι και καταγγέλλει ότι ο γιος του αναγνώρισε το δράστη της επίθεσης.

"Είχε έρθει η ασφάλεια και η αστυνομία και στην αρχή δίσταζε. Τελικά είπε το όνομα. Λέει ότι είναι Αλβανός και πρέπει να είναι αυτός, δεν θυμάμαι το όνομα", λέει σοκαρισμένος ο κ. Φώτης και κάνει λόγο για έναν ένοπλο σε μηχανή με full face, κράνος και κουκούλα.

Όπως περιγράφει, ο γιος του, Πέτρος, ήταν με έναν φίλο του για καφέ και συζητούσαν στη γωνία της οδού Αχαιών και Ναυσικάς, ενώ όπως έμαθε δεν προηγήθηκε κάποιος καβγάς.

"Εκεί εμφανίστηκε η μηχανή. Τον γιο μου τον βρήκα στα 70 μέτρα πυροβολημένο", προσθέτει ο πατέρας του 26χρονου και αποκαλύπτει από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 26χρονος, πως ο γιος του διέφυγε μάλλον τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τέλος επισημαίνει πως ο φίλος του γιου του, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του την ώρα της επίθεσης, έχει δει όλες τις λεπτομέρειες και τις καταγγέλλει αυτή την ώρα στην ασφάλεια επαναλαμβάνοντας πως ο δράστης είναι γνωστός του γιου του.

Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του θύματος στο newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα