Στη ντουλάπα ο ληστής του Φαλήρου! Οι ταυτότητες του νεκρού και του συλληφθέντα

Στην ντουλάπα ήταν κρυμμένος επί 14 ώρες ο τέταρτος ληστής που καταζητείται μετά τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ένας από τους δράστες, όταν έπεσε από τον 5ο όροφο, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.

Όπως φαίνεται, ο δράστης είχε κρυφτεί στην ντουλάπα, για να διαφύγει της σύλληψης. Και το κατάφερε, μέχρι που δεν… κρατήθηκε άλλο και αφόδευσε, οπότε και εντοπίστηκε λόγω της δυσοσμίας!

Βγαίνοντας από την ντουλάπα, απείλησε τους ενοίκους του διαμερίσματος που είχε ληστέψει, καθώς και όποιον άλλον έβρισκε μπροστά του και γύρω στα μεσάνυχτα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς, διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο του ληστή μέσα στο διαμέρισμα!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο ληστής δεν έχει εντοπιστεί.

Την ίδια ώρα, διαπιστώθηκε ότι, ο Μολδαβός νεκρός συνεργός του έχει εμπλοκή σε διπλή ανθρωποκτονία, ένοπλες ληστείες και κλοπές.

Βαρύ είναι όμως το βιογραφικό και του Ρώσου συλληφθέντα, ο οποίος έχει εμπλοκή σε δεκάδες ένοπλες ληστείες χρηματαποστολών, επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Ο συλληφθείς και είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλάκισης, και ο νεκρός ληστής σε ακόμα περισσότερα, όμως και οι δύο είχαν αποφυλακιστεί εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, εκτίμησε, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη ότι, ο σχετικός νόμος είναι «πετυχημένος» και προανήγγειλε ότι εγκλήματα βιασμών και ανθρωποκτονιών θα εξαιρεθούν από αυτόν.

Στα εγκλήματα που είχαν διαπράξει οι δύο δράστες συγκαταλέγονται η δολοφονία ενός κοσμηματοπώλης στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας, καθώς κι ενός περαστικού που έσπευσε να βοηθήσει. Ο νεκρός «Ιγκόρ» είχε τραυματίσει ελαφρά έναν άνδρα και την 12χρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια ληστείας σε υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην Καλλιθέα, το 2009.

Κατά τη χθεσινή επεισοδιακή ληστεία έγιναν αντιληπτοί από τον γιο του θύματος, ο οποίος παρακολουθούσε με κάμερες το σπίτι της μητέρας του και ειδοποίησε εγκαίρως τις Αρχές.

Συναγερμός και πάλι στο Παλαιό Φάληρο - Νέες έρευνες της αστυνομίας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν πριν από λίγο στο Παλαιό Φάληρο ενώ και ελικόπτερο πετάει πάνω από τη περιοχή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έντονη κινητικότητα παρατηρείται αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του τέταρτου ληστή ,ο οποίος αφού παρέμεινε επί 14 ώρες κρυμμένος μέσα σε ντουλάπα, στη συνέχεια διέφυγε.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα