Το μυστικό του φονικού στο Μοσχάτο κρύβει η μοιραία γυναίκα. Βίντεο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου από γνωστό παραολυμπιονίκη.

Αν και ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης ομολόγησε την πράξη του ισχυριζόμενος ότι ήταν σε άμυνα, υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση που προσπαθούν να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Καθημερινά οι έμπειροι αξιωματικοί έρχονται αντιμέτωποι με ανατροπές δεδομένων και την ίδια ώρα ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα στοιχεία για τη σχέση που συνέδεε τους δύο άνδρες, δράστη και θύμα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση είναι η 40χρονη Κατερίνα πρώην σύζυγος του θύματος, Μάριου Λουκόπουλου.

Τις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο θα κληθεί να καταθέσει και να δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό αλλά και για το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης, που ο πρώην σύζυγος της επισκέφθηκε το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Β. Τσαγκάρη στο Μοσχάτο όπου έγινε και το έγκλημα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του θύματος προς την πρώην σύζυγό του και ότι δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό τους. Την ίδια ώρα ήταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διαπιστώσει παράνομη σχέση της πρώην συζύγου με τον 39χρονο παραολυμπιονίκη.

Ο καθ’ ομολογία δράστης, πηγαίνοντας την Παρασκευή στην Ευελπίδων για να απολογηθεί, αρκέστηκε να πει ότι σύντομα όλα θα γίνουν γνωστά για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος όταν ο ιδιοκτήτης και παραολυμπιανίκης είχε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο.

Το φονικό όπλο αρχικά ειπώθηκε ότι ανήκε στο θύμα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο δράστης παραδέχτηκε ότι ήταν δικό του και το είχε παράνομα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι κινήσεις του 39χρονου μετά την πράξη του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές άφησε το θύμα του μέσα στο πρακτορείο και έφυγε κλειδώνοντας και κατεβάζοντας τα ρολά του καταστήματος. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φροντίσει να θέσει εκτός λειτουργίας και το κλειστό κύκλωμα με τις κάμερες προκειμένου να μην καταγράψουν όσα συνέβαιναν.

Πάντως η αστυνομία έχει ήδη παραλάβει και εξετάζει το οπτικό υλικό.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κια όλα τα στοιχεία έχουν μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών οι οποία κάνουν λόγο για μια υπόθεση θρίλερ με έντονο παρασκήνιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα