Νεκρός στον βυθό της Σούδας ο αγνοούμενος εισοδηματίας, Κυριάκος Μετζιδάκης

Το τραγικότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγη ώρα για την εξαφάνιση του Χανιώτη Κυριάκου Μετζιδάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του με το οποίο είχε εξαφανιστεί, μέσα στο λιμάνι της Σούδας σε βάθος δέκα μέτρων.

Ο 61χρονος έφυγε απο το σπίτι του στις 14 Οκτωβρίου 2016, ενώ η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις αρχές, στις 16 Οκτωβρίου και απο τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ενώ ούτε οι έρευνες είχαν κάποιο αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα μάλιστα οι συγγενείς και οι φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη για την καταστροφική του σχέση με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας, που είχε εισβάλλει στη ζωή του και τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Τελικά πριν μερικές ημέρες ο Εισαγγελέας με παρέμβαση του, ζήτησε να ξεκινήσουν νέες έρευνες από δύτες στο λιμάνι της Σούδας όπου τελικά απέδωσαν καρπούς επιβεβαιώνοντας το χειρότερο δυνατό σενάριο καθώς ο άτυχος Μετζιδάκης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στη θάλασσα.

Γερανός ανέσυρε το αυτοκίνητο που ήταν μέσα ο άτυχος Χανιώτης επιχειρηματίας ενώ, οι συγγενείς του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα