Καστοριά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για μετά το έγκλημα

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 30χρονου ειδικού φρουρού που κατηγορείται για την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Όπως μεταφέρει η τοπική ιστοσελίδα alphafm.gr, από την ενέργεια αυτή όπως και από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, αναμένεται να πέσει φως στα πραγματικά αίτια της δολοφονίας του άτυχου αυτοκινητιστή.

Πληροφορίες και καταθέσεις συναδέλφων του αστυνομικού ανέφεραν πως ο νεαρός ήταν εθισμένος στον τζόγο και σπαταλούσε τα χρήματα εκεί, με αποτέλεσμα να έχει και οικογενειακά προβλήματα. Όταν ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα φανεί η κίνηση των χρημάτων και έτσι αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα σοκάρουν στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις ενέργειες του ειδικού φρουρού μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ακριβής χρόνος της άγριας δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ήταν μεταξύ 16.45 – 17.03 στο χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα του αστυνομικού.

Αμέσως μετά το φονικό ο αστυνομικός τηλεφώνησε σε ραδιοταξί για να έρθει να τον πάρει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επόμενη κίνηση του ήταν να καλέσει συγγενικό του πρόσωπο, για να του ζητήσει δανεικά και συγκεκριμένα 200 ευρώ, μιας και δεν μπόρεσε, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, να πάρει, τελικά, τα χρήματα από τον άτυχο 52χρονο. Ήθελε να τα βρει οπωσδήποτε για να προχωρήσει σε αγορές, όπως και τελικά έκανε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε ψώνια στο σούπερ μάρκετ και τίποτα δεν πρόδιδε όσα είχαν προηγηθεί...

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα