Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για την 14χρονη Κατερίνα που παρασύρθηκε από νεαρό οδηγό

Θρήνος για την  14χρονη Κατερίνα το κορίτσι από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που έφυγε σύντομα από τη ζωή. Η άτυχη νεαρή κοπέλα παρασύρθηκε από 18χρονο οδηγό  στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Η Κατερίνα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου,βυθίζοντας στο πένθος  οικογένεια, συγγενείς,φίλους της και  όλη την πόλη

Τοπικά μέσα λένε ότι το τροχαίο συνέβη, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Η νεαρή Κατερίνα κατέληξε στο αθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της νεαρής.

Το βράδυ της Παρασκευής η 14χρονη επιχείρησε να περάσει την διάβαση των πεζών. Εκείνη την στιγμή ο ανήλικος  18χρονος οδηγός από το Νησί Ημαθίας κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα (όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων), παρέσυρε την μικρή Κατερίνα ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τροχαίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την βαρύτατα τραυματισμένη Κατερίνα Κ. στο Νοσοκομείο της Βέροιας συνοδευόμενη από τον γιατρό υπηρεσίας του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας.

Ο 18χρονος οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην ασφάλεια. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής, αναφερόμενοι στο σημείο που συνέβη το τροχαίο, μιλούν για σημείο «καρμανιόλα».

Η κηδεία της 14χρονης θα γίνει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 

 

 

alexandriamou

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα