Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρεις φορές πυροβόλησαν άγνωστοι κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6:18 σήμερα το πρωί, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στο πόδι και στο στήθος αστυνομικός, πιθανότατα από θραύσματα, ενώ μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οι δράστες του περιστατικού, σύμφωνα με το enikos.gr, ήταν δύο και πυροβόλησαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ απο την οδό Αραχώβης, τραυματίζοντας τον αστυνομικό.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη Χαριλάου Τρικούπη και η Αντιτρομοκρατική ερευνά το σημείο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να καλυφθούν. Δεν ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι.

Αμέσως διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς ωστόσο τραυματίστηκε από θραύσματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με περιπολικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν εμπναίει καμία ανησυχία.Η Χαριλάου Τρικούπη είναι αποκλεισμένοι από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και ήδη άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αλλά και στην Ασφάλειας ελέγχουν τον χώρο.

Για μια “δολοφονική επίθεση” έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χριστίδης, λέγοντας πως η Φ. Γεννηματά κινείται ήδη προς το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα