Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στον δικηγόρο Σαράκη

Τον δράστη της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη συνέλαβε η αστυνομία στη Δραπετσώνα.

Πρόκειται για έναν άνδρα από την Αλβανία σε βάρος του όποιου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον δικηγόρο που είχε πραγματοποιηθεί το 2007 στον Νέο Κόσμο. Το συγκεκριμένο άτομο κατηγορείται επίσης και για την εν ψυχρώ εκτέλεση γυναίκας στα Καμίνια το 2009.
Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του Παύλου Σαράκη
Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν σύζυγος ατόμου που συνδέονταν με κυκλώματα της νύχτας και είχε δολοφονηθεί το 2007.

Η τραγική ειρωνεία για την μητέρα που βρέθηκε νεκρή στη Μεσσηνία


Η σύλληψη αυτή, ωστόσο, φαίνεται οτι πυροδοτεί εξελίξεις στο θέμα της Κωνσταντίνας Κούνεβα, το οποίο είχε απασχολήσει και εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο και τις διωκτικές αρχές, καθώς η γυναίκα ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα επί χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι, που στοίχισε τον βαρύτατο τραυματισμό της, μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει για τις άθλιες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε εταιρεία καθαρισμού.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση, ότι πιθανόν να έχει σχέση.

Μέχρι στιγμής πάντως, η Ασφάλεια δεν έχει παραλάβει παραγγελία της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να διερευνήσει την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα