Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Κάρυστο, Κέα και Αλιβέρι. Βίντεο

Σε εξέλιξη είναι οι πυρκαγιές στην Κέα, την Κάρυστο και το Αλιβέρι, αν και η εικόνα, όπως ανέφερε η πυροσβεστική, είναι καλύτερη το πρωί της Κυριακής.

Στην Κάρυστο (Πόρτο Λάφια) επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα και 26 άτομα πεζοπόρο. Όπως έγινε γνωστό, προκλήθηκαν ζημιές σε ένα σπίτι και αρκετές μάντρες σπιτιών, στο Πόρτο Λάφια, στη νότια Εύβοια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες στην περιοχή και έφτασαν έξω από τα σπίτια του οικισμού και έκαψαν την κεραμοσκεπή ενός από αυτά, ενώ προξένησαν ζημιές σε περιφράξεις. Σημειώνεται ότι ο οικισμός εκκενώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από αίτημα της Πυροσβεστικής.

Στην Κέα προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς καταβάλλουν 5 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 15 εθελοντές, ενώ στο Αλιβέρι επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν νωρίτερα δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Άνοιξης στην Αττική και φωτιά σε γεωργικές εκτάσεις στην περιοχή Κάμπος του δήμου Κιλελέρ, καθώς και φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στα Αργυρά Αχαΐας.

το tweet της Πυροσβεστικής


huffingtonpost

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα