Το θρίλερ του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξαναζωντάνεψε

Ενάμιση χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του, οι γονείς του πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εμφανώς καταβεβλημένοι και με τη θλίψη στα πρόσωπά τους βγήκαν από το γραφείο της ανακρίτριας μετά από πέντε ώρες κατάθεσης. Η μητέρα του αρκετά ταλαιπωρημένη και με το δεξί πόδι στο γύψο, κατέβαλε προσπάθεια για να ταξιδέψει από την Κρήτη ως τα Ιωάννινα για τη σημαντική αυτή κατάθεση. Το χαρακτηριστικό πένθος των Κρητικών αποτυπώθηκε στην εμφάνιση του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη. Ντυμένος στα μαύρα, με μακριά μαλλιά και γένια βοηθούσε αμίλητος τη σύζυγό του στη δύσκολη μετακίνησή της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι γονείς κατέθεσαν στην ανακρίτρια εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά.

Ανέφερε ότι ο κύκλος των καταθέσεων ολοκληρώθηκε με τους γονείς και αναμένονται οι απολογίες των οκτώ "σκληρών" Κρητικών. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν για τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής είναι: Επικίνδυνες σωματικές βλάβες και άσκηση παράνομης βίας κατ΄εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα