Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ

“Φωτιά” πήρε η Νέα Φιλαδέλφεια με την λήξη του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 2-1.

Οι οπαδοί της Ένωσης ξεχύθηκαν στους δρόμους της περιοχής, ενώ κεντρικό σημείο των πανηγυρισμών ήταν ο δρόμος πίσω από το σημείο που βρισκόταν η σκεπαστή του "Νίκος Γκούμας".

Η Λεωφόρος Δεκελείας έκλεισε από χιλιάδες κόσμου που πανηγύριζαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου. Δεκάδες καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τα συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού, δεν σταμάτησαν λεπτό.

Ο κόσμος παρέμεινε μέχρι αργά στους δρόμους, με την κορύφωση της βραδιάς να έρχεται λίγο πριν τη 1.00 όταν εμφανίστηκε το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Αραβίδης εκστασιασμένος ανέβηκε στην κορυφή του πούλμαν κρατώντας το Κύπελλο, ενώ οι ξένοι παίκτες δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της ΑΕΚ θα μοιραστούν ένα εκατομμύριο ως πριμ κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας. Το ποσό αυτό προκύπτει από τον εσωτερικό κανονισμό, όμως θεωρείται βέβαιο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βάλει... κάτι παραπάνω.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια, συνεχάρη τους παίκτες και τους υποσχέθηκε έξτρα πριμ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. «Θεία δίκη να σου παραδίδει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης. Οταν τα παιχνίδια παίζονται 50-50 όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα» ήταν η σύντομη δήλωσή του κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα