Πατέρας και γιοί έκρυβαν την ηρωίνη στον κήπο του σπιτιού τους στην Άρτα

Μέσα στο κήπο του σπιτιού τους στην Άρτα, σε ειδικές κρύπτες μέσα στο χώμα, είχαν τοποθετήσει 101 γραμμάρια ηρωίνης ένας 74χρονος και οι δύο γιοι του ηλικίας 44 και 42 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί. Η ηρωίνη εντοπίστηκε το πλαίσιο αστυνομικών ερευνών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Προηγήθηκε ενδελεχής έρευνα του σπιτιού της οικογένειας στην πόλη της Άρτας, όπου στις κρύπτες μέσα στον κήπο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μπουκάλι που περιείχε 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 101,10 γραμμαρίων και το οποίο βρέθηκε θαμμένο στον κήπο του σπιτιού. Επίσης, βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο, 99 ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Σε άλλο σημείο της αυλής, βρέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 7.530 ευρώ, ενώ μέσα στο σπίτι εντοπίστηκαν ιδιόχειρες πρόχειρες σημειώσεις και μία ψαλίδα με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης, στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών ποσοτήτων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα