Τροπολογία που θα προβλέπει την ένταξη του ταμείου υγείας των δημοσιογράφων ΕΔΟΕΑΠ και του ταμείου υγείας των εργαζόμενων στην Αγροτική Τράπεζα στον ΕΟΠΥΥ προτίθεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας στο σχέδιο νόμου για τις αποκρατικοποιήσεις που θα ψηφιστεί τελικά αύριο.
Ήδη, στο εν λόγω σχέδιο νόμου προβλέπεται η ένταξη του Ταμείου των μηχανικών, των νομικών, των γιατρών καθώς και των υπόλοιπων τραπεζοϋπαλλήλων γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των συγκεκριμένων κλάδων.
Τα δυο ταμεία, των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα, είναι νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και για αυτό λόγο είχαν μείνει εκτός ΕΟΠΥΥ. Φαίνεται όμως ότι η πρόβλεψη στο μνημόνιο για ένταξη όλων των ταμείων υγείας στον ΕΟΠΥΥ επιβάλει λίγο πριν από την εκταμίευση της δόσης την ένταξη και των συγκεκριμένων ταμείων.
Πηγή: capital.gr
Στον ΕΟΠΥΥ τα ταμεία δημοσιογράφων και εργαζόμενων στην Αγροτική
Διαβάστε ακόμα

Έγκλημα στα Χανιά: Δεμένη με tire up και μονωτική ταινία βρέθηκε η Σταυρούλα Λεβεντάκη
Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία...

Γαστούνη: Ταυτοποιήθηκε η οδηγός που πάτησε και σκότωσε το αδέσποτο σκυλάκι
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κακοποίησης ζώου...

Ηράκλειο: Νεκρή στα κρατητήρια η 34χρονη που είχε πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια
Τραγικό και αναπάντεχο φινάλε γράφτηκε στην υπόθεση της 34χρονης μητέρας,...

Φρίκη στα Χανιά: Την χτύπησε στο κεφάλι, τη μαχαιρώσε και την έθαψε δίπλα σε φυτεία κάνναβης
Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης...