Ημέρα του Παιδιού σήμερα στην Google, προς τιμήν των παιδιών

Ημέρα του Παιδιού σήμερα η 20η Νοεμβρίου και η Google αφιερώνει το Doodle της στην παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού. Μια χαρούμενη παρέα παιδιών από όλο τον κόσμο μας θυμίζει σήμερα κια κάθε χρόνο την ίδια μέρα πως όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ζωή .

Μία ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά - παρατηρείται ως ένα γεγονός σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την παιδική ηλικία και την προώθηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ευημερία των παιδιών . Γνωμοδότηση από παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις , αυτή η γιορτή έχει ως στόχο την προώθηση της ευημερίας των παιδιών και στην άνοδο των κοινωνικών τους δικαιωμάτων . Το 1954 , τα Ηνωμένα Έθνη με διακριτικότητα έχει αναγνωρίσει 20 Νοεμ. ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού για τη δημιουργία προσοχή για τη δέσμευση για την ανάπτυξη των παιδιών και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον . Ωστόσο , η ημερομηνία εορτασμού της Ημέρας των παιδιών ποικίλλει, αλλά στην Ινδία παρατηρείται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου . Ινδία γιορτάζει την Ημέρα του Παιδιού στις 14 Νοεμβρίου.

Πολλές θεωρίες έχουν προταθεί σχετικά με την Ημέρα ημερομηνίες γιορτή των παιδιών . Το 1925 , η Παγκόσμια Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη , Ελβετία , αναγνώρισε την 1η Ιουνίου έως τηρήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Όμως , το 1954 οι Ηνωμένες υπήκοοι Γενική Συνέλευση ενέκρινε 20η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με στόχο την προώθηση της ευημερίας των παιδιών και να γιορτάσουν την παιδική ηλικία . Ο ΟΗΕ έχει επίσης συστήσει ότι η ημέρα θα πρέπει να διατεθούν για την προώθηση ευλογία του .

Ημέρα του Παιδιού συμπίπτει με τα γενέθλια του Pandit Jawaharlal Nehru ( 14, Νοεμβρίου 1889 - 27 Μαΐου 1964) , πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας, μετά την Ανεξαρτησία , και έτσι παρατηρείται σε μια μεγάλη τρόπο . Αυτό γιορτάζουμε Jawaharlal Nehru για την αγάπη του προς τα παιδιά και την πίστη ότι η εκπαίδευση των παιδιών θα μπορούσε να ωθήσει την πρόοδο της χώρας .

Ινδία γιορτάζει την Ημέρα του Παιδιού με μια σειρά από καινοτόμες και διασκέδαση γεμάτη δραστηριότητες στα σχολεία που φαίνεται πολύ σαν μια γιορτή . Διάφορους διαγωνισμούς , ποιήματα Ημέρα του Παιδιού , το χορό και γλέντι διοργανώνεται από τα σχολεία και κοινοτικές ομάδες για να σηματοδοτήσει το γεγονός και να το καταστήσει μια ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά να απολαμβάνουν την παιδική ηλικία . Επιπλέον , οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες του φεστιβάλ Ημέρα του Παιδιού επικεντρωθεί επίσης να προσδιορίσει την εκπαίδευση , την ψυχαγωγία , την υγεία , πολιτιστικές , οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες των παιδιών .

Για πολλούς γονείς, είναι μια σημαντική ημερομηνία και να αναλάβει την πρωτοβουλία να γιορτάσουν την Ημέρα του Παιδιού , δίνοντας δώρα και να περάσουν την ημέρα μαζί τους για να τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερη .

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού γίνεται για να σώσει το μέλλον των παιδιών .

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα