Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων και madata της Κυριακής, 22 Απριλίου

Τραγικό θανατο βρήκαν δύο συνανθρωποι μας στην Φωκιδα όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε. Σημερα κηδεύεται ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστες στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Διαβάστε τα σημερινα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα σημαντικά αλλα και χρηστικά madata της ημέρας, Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους 8 ζήτησε ο Ερντογάν
Θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς έθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου
Η Αφροδίτη δίνει τις καλύτερες επιρροές της για τα αισθηματικά μας…

H τραγική ιστορία του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία του του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του, υπαλλήλου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο της Κύπρου.

Δεκάδες πτώματα βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στη Ράκα της Συρίας
Περισσότερα από 50 πτώματα τζιχαντιστών και αμάχων, βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στη Ράκα, μέχρι πέρυσι προπύργιο στη Συρία του Ισλαμικού Κράτους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηλιούπολη λόγω αγώνα δρόμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σήμερα το απόγευμα σε ισχύ στην Ηλιούπολη, προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες δρόμου «5οι Παγκόσμιοι Σχολικοί Αγώνες Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας».

Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ: Πότε θα κλείσει η προθεσμία των αιτήσεων
Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο μέχρι να λήξει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr.

Οργή και θρήνος για τον άδικο χαμό του 52χρονου επιχειρηματία. Στην Άνδρο το τελευταίο αντίο
Το «τελευταίο αντίο» στον 52χρονο επιχειρηματία, Αλέξανδρο Σταματιάδη, που υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του

Πότε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 285.230 δικαιούχους
Την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2018.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας στην TV και κυριακατικες αθλητικές εφημερίδες
Πλούσια αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Διαβαστε τα σημερινα αθλητικα πρωτοσελιδα των εφημεριδων.

Αυτοί είναι οι νεκροί της αεροπορικής τραγωδίας στη Φωκίδα. Βίντεο
Ο απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας Τάσος Σταματάκης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην 338 Μοίρα στην Ανδραβίδα στα Phantom

Κυριακή των Μυροφόρων. Η Αποκαθήλωση και η ταφή του Ιησού
Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 κατά την τρίτη εβδομάδα του Πάσχα. Κυριακή των Μυροφόρων. Η Αποκαθήλωση και η ταφή του Ιησού.

Ρωσία: Αποτράπηκε τρομοκρατικό χτύπημα στο Νταγκεστάν. Νεκροι εννέα ισλαμιστές
Εννέα αντάρτες που προετοιμάζονταν να διαπράξουν επίθεση στη Ρωσία σκοτώθηκαν το Σάββατο στο Νταγκεστάν, την ασταθή δημοκρατία του ρωσικού Καυκάσου

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα