Λευτέρης Αυγενάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Λευτέρης Αυγενάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης καταγράφεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, δημοσιογράφου του MEGA, ότι ο υπάλληλος που δέχθηκε την επίθεση από τον κ. Αυγενάκη κλήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρτικής που διενεργείται από την Ασφάλεια του αεροδρομίου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του βουλευτή για εξύβριση και απειλή.

Την ίδια ώρα, αντιμέτωπος και με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες θα βρεθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μετά την παραγγελία του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η εισαγγελική  έρευνα διατάχθηκε μετά από καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και από την υποβολή αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την παραγγελία του εισαγγελικού λειτουργού τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι, βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Το επεισόδιο, όπως είναι γνωστό, έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν ο πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου όταν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρά το γεγονός ότι η πτήση είχε κλείσει.

Για την ολοκλήρωση της έρευνας σε περίπτωση που ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρέπει να  καλέσει τον καταγγελλόμενα βουλευτή με την ιδιότητα του υπόπτου οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, τότε θα απαιτηθεί όπως προβλέπει ο νόμος απόφαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας του.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα