Ευρωεκλογές 2024: Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος με τις κεντρικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Ευρωεκλογές 2024: Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος με τις κεντρικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Από λεπτό σε λεπτό ξεκινάει στο Σύνταγμα την κεντρική του ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στην Πάτρα.

Σαράντα οκτώ ώρες από το άνοιγμα της κάλπης το πολιτικό σκηνικό παίρνει «φωτιά» με τη σύγκρουση όλων των πολιτικών αρχηγών.

Στην στροφή της τελικής ευθείας για τις Ευρωεκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί ολοκληρώνουν τις προεκλογικές εκστρατείες με τις κεντρικές ομιλίες τους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει από την πλατεία Συντάγματος, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην Πάτρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Από λεπτό σε λεπτό ξεκινάει η τελευταία προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα τελευταία μηνύματα του πρωθυπουργού προς τους ψηφοφόρους να είναι η συσπείρωση.

Τα στοιχήματα που έχει θέσει η κυβέρνηση από την πλευρά της είναι: πρώτον να υπάρξει περιορισμός των ποσοστών της αποχής, κατόπιν προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού είναι η ΝΔ να φθάσει το εκλογικό ποσοστό του 33%, που είναι και το ποσοστό που είχε λάβει η ΝΔ στις προηγούμενες ευρωεκλογές. Το τρίτο στοίχημα για την ΝΔ είναι ο περιορισμός των διαρροών, κυρίως προς τα δεξιά.

Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει τον επίλογο της προεκλογικής του εκστρατείας στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του θα εστιάσει στο ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Μεγάλο στοίχημα και για την Κουμουνδούρου είναι η μάχη της συσπείρωσης ψηφοφόρων, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει όσο τον δυνατόν πιο υψηλά ποσοστά και γιατί όχι και την ανατροπή, όπως έχει πει με δηλώσεις ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα