Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι αψήφιστη ψήφος, αλλά ψήφος σκέψης, ωριμότητας και σύνθεσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι αψήφιστη ψήφος, αλλά ψήφος σκέψης, ωριμότητας και σύνθεσης

Δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη «οδοιπορικό» κατά την περιοδεία του στο Άργος μιλώντας στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» επαναλαμβάνει πόσο σημαντικές είναι οι ευρωεκλογές και σηκώνει το γάντι της αντιπολίτευσης.

«Οι πολιτικοί αντίπαλό μας θεωρούν τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Έχοντας σύνθημα την «ανατροπή». Συνεπώς, όχι αψήφιστη ψήφο. Αλλά ψήφο σκέψης, ωριμότητας και σύνθεσης. Κρινόμαστε όλοι καθημερινά με πρώτο εμένα», διαμηνύει και στους υπουργούς του ενώ για την ακρίβεια λέει πως είναι πρώτη προτεραιότητα και υπογραμμίζει πως η Κομισιόν χαιρέτησε την επιστολή του με την οποία ζητά παρέμβαση της ΕΕ για τη δράση των πολυεθνικών».

Και πρόσθεσε:

«Με την αντιπολίτευση, δυστυχώς, να ασκεί κριτική γιατί ζητάμε από την Ευρώπη να ρυθμίσει ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί τους πολίτες σε όλα τα κράτη – μέλη. Τα ίδια θα κάναμε, φυσικά, και αν δεν είχαμε ευρωεκλογές σε δύο εβδομάδες. Γιατί δεν μπαίνουν όλα στο εκλογικό ζύγι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 20% στις ευρωεκλογές εκτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 20% στις ευρωεκλογές.

«Δεν έκανα άνοιγμα σε αρχηγούς κομμάτων, έκανα άνοιγμα στο προοδευτικό κέντρο που αυτή την ώρα εξαπατάται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που συγκυβερνά με την ακροδεξιά του ΛΑΟΣ. Να στείλουν μήνυμα στις εκλογές εκτός αν είναι τόσο χαρούμενοι από την πραγματικότητα που ζούμε».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ΕΕ βάζοντας στο επίκεντρο εκείνα του κράτους δικαίου.

«Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και στην ανατολή αλλά δυστυχώς και σε χώρες έκπληξη όπως η Ελλάδα να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στο κράτος δικαίου και στο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Τη δικό του μήνυμα έστειλε στους ψηφοφόρους και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η πολιτική που έχουν αυτά τα κόμματα στην ουσία βρίσκεται σε μία ενιαία στρατηγική που βάζει όρκους στην ΕΕ των λόμπι της διαφθοράς».

Τι δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Σε μέτρηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» για την επόμενη ημέρα στην κεντοαριστερά, στο ερώτημα ποιον θέλουν οι πολίτες αρχηγό προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με 16% και ακολουθούν ο Νίκος Ανδουλάκης με 13,4%, ο Στέφανος Κασσελάκης με 10,5% , ο Χάρης Δούκας με 5,4% , ο Αλέξης Χαρίτσης με 5% και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 4,6%.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα