Εθνικιστικές φαντασιώσεις Ράμα: «Η Μπουμπουλίνα προέρχεται από οικογένεια που μιλούσε αλβανικά»!

Εθνικιστικές φαντασιώσεις Ράμα: «Η Μπουμπουλίνα προέρχεται από οικογένεια που μιλούσε αλβανικά»!

Είναι να απορεί κανείς για τον σκοπό της επίσκεψης του Έντι Ράμα στην Ελλάδα, με τον Αλβανό πρωθυπουργό να δίνει ρεσιτάλ εθνικιστικότητας καθώς δεν δίστασε χωρίς ντροπή να αναφέρει πως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ήταν… Αλβανίδα!

Ο Ράμα σε ένα απίστευτο αμόκ δεν δίστασε να παραχαράξει την ιστορία και να την γράψει όπως τον… βόλευε αποδεικνύοντας πως είναι και ανιστόρητος αλλά και επικίνδυνος!

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «η Μπουμπουλίνα μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που μιλούσε αλβανικά»! Και όλα αυτά μέσα στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες στη φιέστα του Έντι Ράμα θα τραγουδήσουν η Era Rusi και ο τράπερ Noizy.

Επεισόδια μεταξύ των Αλβανών, στο σημείο και η αδερφή του Κατσίφα

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Γαλάτσι στο περιθώριο της σημερινής ομιλίας του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Οπαδοί του Σαλί Μπερίσα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό του Γαλατσίου ήρθαν αντιμέτωποι με υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με το MEGA στο σημείο βρέθηκε και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να εκφράσει τη δική της διαμαρτυρία.

Με μπλούζες «εθνικής υπερηφάνειας» οι συγκεντρωμένοι

Με μπλούζες που περιλαμβάνουν μηνύματα με αναφορές «εθνικής υπερηφάνειας» έφτασαν στο γήπεδο του Γαλατσίου κάποιοι από τους υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έχουν προσέλθει με μπλούζες που γράφουν στην αλβανική γλώσσα: #ΠερήφανοιΓιαΤηνΑλβανία Καλώς ήρθες! #ΜόνοΜπροστά

Πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα