31 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές και ο Μητσοτάκης χτυπά στο TikTok

31 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές και ο Μητσοτάκης χτυπά στο TikTok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την καμπάνια του για τις ευρωεκλογές στο TikTok με ένα βίντεο στους ρυθμούς - και υπό τους ήχους- του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision.

Με διάθεση άκρως...αυτοσαρκαστική, ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι απέμειναν 31 ημέρες για τις κάλπες ενώ υπενθυμίζει ότι σε ομιλία του είπε τον στίχο «τα τα τα» από το «Ζάρι».

Στο βίντεο ξεχωρίζει βέβαια και ο Πίνατ το...«ευρωκομματόσκυλο», όπως τον αποκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν παραλείπει να θυμήσει ότι «θα προσπαθήσω μέσα από το Tik Tok να σας εξηγήσω γιατί οι εκλόγές αυτές είναι τόσο σημαντικές».

«Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από τραγούδι της Eurovision», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα που ακούγεται να λέει: «Το αρνί και τα τα τα». Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζει το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, ενώ στο TikTok βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος, αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το Tiktok να σας εξηγήσω με απλά λόγια: Γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι έξω σε κάθε περιοδεία, κάτι μαθαίνουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας. Σχηματίζουμε και μια πραγματική εικόνα για το τι γίνεται με τις τιμές. Όλα αυτά μας βοηθούν», τονίζει ο πρωθυπουργός.
 
Επίσης ο πρωθυπουργός φαίνεται να ρωτά τον Πίνατ «πώς βλέπει τις ευρωεκλογές» και να τον χαρακτηρίζει «ευρωκομματόσκυλο», ενώ σε άλλο στιγμιότυπο συζητά με ιδιοκτήτρια σκύλου, έχοντας έναν απίθανο διάλογο.

«Α, με συμπάθησε», λέει ο πρωθυπουργός, για να λάβει την απάντηση: «Όλους τους συμπαθεί». Τότε, με χιούμορ σχολιάζει: «Ε, μην το λες έτσι, βρε παιδί μου. Πες ότι με συμπάθησε ιδιαίτερα».

Στο τέλος του TikTok, βγάζοντας τη ζώνη του λέει: «Οπότε ξεκινάμε. Παμ».

@kyriakosmitsotakis_ Παμε ???????? #ευρωεκλογες ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα