Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου. Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ

Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου. Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ

Στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση του πατέρα του, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.

Την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο 50 φορές ο Γιάννης Καλλιάνος προκειμένου να μπει σε ΜΕΘ ο πατέρας του. «Καιτοι ο κ. Καλλιάνος είναι βουλευτής, καίτοι με πήρε 50 φορές τηλέφωνο, ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν και αυτό είναι απόδειξη της αξιοκρατίας του ΕΣΥ», δήλωσε ο υπουργός Υγείας στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε στο νοσοκομείο «Αττικόν» και τα τηλέφωνα που έκανε στον υπουργό Υγείας.

«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν, όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο. Απηύδησα, τις τελευταίες δυο ημέρες πήρα τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Ο Άδωνις μου είπε πως έγινε ιατρικό συμβούλιο και είναι όλα υπέροχα. Του λέω ‘’Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου’’ και μου λέει ‘’Γιάννη δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ’’. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου πότε για τίποτα», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με τη συμπεριφορά του γιατρού, «χάθηκε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα. Γονυπετείς παρακαλούσαμε τον διευθυντή να τον βάλει σε πλατφόρμα. Όταν το αποφάσισε, μετά από λίγες ώρες πέθανε».

Σχετικά με τα μηνύματα που καταγγέλθηκε ότι έχει στείλει και απειλεί τον γιατρό είπε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Μετά από επαναλαμβανόμενα μηνύματα που έλεγα πως πεθαίνει ο πατέρας μου χωρίς να λαμβάνω απάντηση, είπα πως αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Ασφαλώς με τα μηνύματα μου δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».

.iapopsi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα