Μητσοτάκης για ευρωεκλογές: Δεν έχουμε περιθώρια για πειραματισμούς – Δεν επιτρέπεται αποχή, αδράνεια, αδιαφορία

Μητσοτάκης για ευρωεκλογές: Δεν έχουμε περιθώρια για πειραματισμούς – Δεν επιτρέπεται αποχή, αδράνεια, αδιαφορία

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε τις εργασίες του τριήμερου 15ου Συνεδρίου του κόμματος, την Κυριακή (07/04), με την ομιλία του στο Ζάππειο Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Η αυλαία του συνεδρίου μας δίνει πρόσθετη αισιοδοξία. Το γεγονός ότι είμαστε όλοι εδώ σήμερα μαζί, δηλώνει ότι μας ενώνουν οι ίδιες αξίες. Το ΕΛΚ θα είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Το συνέδριο ανέδειξε πόσο πολύτιμη υπήρξε η συνεισφορά της Ν.Δ., όλες αυτές τις δεκαετίες. Εβαλε τη χώρα μας στην Ευρώπη, κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη όταν κινδύνευσε, και δεσμεύεται ότι θα κάνει την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη. Το ψηφιακό διαβατήριο στον COVID-19 μάς επέτρεψε να ξανανοίξουμε τον τουρισμό μας, ήμασταν μαζί στο μεταναστευτικό. Η πρόεδρος, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ήρθε στον Έβρο και είπε: "Εμείς πρέπει να καθορίζουμε ποιοι θα μπαίνουν στην Ευρώπη και όχι οι διακινητές"».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Ν.Δ. είναι υπεύθυνη και συνεπής δύναμη, έτοιμη να συμβάλλει στις νέες στρατηγικές προκλήσεις. Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι καθοριστικές. Η αντιπολίτευση βλέπει τις εκλογές αυτές ως πολιορκητικό κριό για να κλονίσει την κυβερνητική σταθερότητα. Δεν θα το επιτρέψουμε».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα