Συνέδριο ΝΔ: Σφοδρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση

Συνέδριο ΝΔ: Σφοδρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση

Σφοδρά «πυρά» κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται με την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της.

Σε υψηλούς τόνους και με σφοδρή επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης εν όψει ευρωεκλογών κινήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο συνέδριο της νέας δημοκρατίας για τα 50α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ένας εισαγόμενος αρχηγός προσβάλει τη δημοκρατία δίπλα του ένας αρχηγός θέλει να βάψει το κόμμα του με τα χρώματα του πρώτου. Καπηλεύονται ένα μεγάλο πένθος το κάνουν κομματικό εργαλείο. Μοιραίοι, κυνικοί και αδίστακτοι και ένας τηλεθαυματοποιός, επικίνδυνη Βαβέλ, βρόμικο παιχνίδι βλέπουμε παλιό ΣΥΡΙΖΑ  πυροβολούν οικογένειες ξέρουμε και από Βατοπέδια και από Novartis εμείς».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο προεκλογικό τοπίο που όπως είπε ετοιμάζουν από την αντιπολίτευση με σκοπό την αποσταθεροποίηση και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια. Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».

«Τα πράγματα γίνονται πράγματι καλύτερα. Για τους λίγους που γίνονται πλουσιότεροι όσο κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε η «Νέα Αριστερά».

Το παρών στην εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσαν και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς ενώ οι εργασίες του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Μηνύματα για συσπείρωση εν όψει και των ευρωεκλογών

Σήμερα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του για δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.

Τον λόγο μέχρι στιγμής σήμερα έχει πάρει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδης και ο υπουργός Άμυνας ο κ. Δένδιας.

Σε αυτό το επετειακό συνέδριο της ΝΔ έχει σημάνει η έναρξη ενός σκληρού προεκλογικού αγώνα, γεγονός που επιβεβαιώνει και η ομιλία που έκανε ο κ Μητσοτάκης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα