Βόμβα Κούλογλου: Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

Βόμβα Κούλογλου: Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

Βόμβα έριξε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής -εκλεγμένος το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ- Στέλιος Κούλογλου, τονίζοντας ότι θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» ενδεχομένως θα υπάρξει μεταβατική ηγεσία σε μια τέτοια συνθήκη. «Πάει να ανατραπεί ένας πρόεδρος που έχει εκλεγεί από τη βάση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο εξελέγη», ανέφερε.

«Θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις το επόμενο χρονικό διάστημα»
«Μετά τον Κασσελάκη θα υπάρξουν πολλοί, αλλά στην πραγματικότητα το παιχνίδι έχει τελειώσει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε μια πολύ βαθιά κρίση. Εδώ δεν πάνε τα μέλη να ψηφίσουν για το συνέδριο. Νομίζω ότι θα δούμε και άλλα επεισόδια στο ίδιο σίριαλ. Πληροφορούμαι πως θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του κ. Κασσελάκη. Νομίζω πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να το παρατήσει έτσι εύκολα, άρα θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις το επόμενο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

Καταληκτικά ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι «μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι στα τηλέφωνα και μετρούν δυνάμεις».

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ραγκούσης, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου για την Πολιτική Γραμματεία ανέφερε πως «θέλω να υπενθυμίσω ότι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν εκλεγεί ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την ίδια εκλογική βάση, από τα χιλιάδες μέλη του κόμματος, τα οποία εξέλεξαν Πρόεδρο και τον Στέφανο Κασσελάκη». Καταληκτικά τόνισε πως «μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα