Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Την Τρίτη η συνάντηση με Μητσοτάκη στην Αθήνα

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Την Τρίτη η συνάντηση με Μητσοτάκη στην Αθήνα

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι αποφασίζουν σήμερα για τους εκπροσώπους τους που θα βρεθούν στην Αθήνα για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Σήμερα, επίσης, ο διευθυντής γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, επιβεβαίωσε ότι τελικά η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τους αγρότες την Τρίτη το πρωί, έχει δέιξει ότι είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Aπό τις 11 το πρωί, είναι σε εξέλιξη στη Σίνδο πανελλαδική σύσκεψη, κατά την οποία θα αποφασιστούν τα άτομα που θα συνθέσουν την επιτροπή η οποία θα παρουσιάσει τα αιτήματα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα περιμένει να λάβει λύσεις.

Ο Ρίζος Μαρούδας, Μέλος συντονιστικής επιτροπής μπλόκου Πλατύκαμπου και της Πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του thesstoday:

«Ο μόνος δρόμος είναι να ικανοποιηθούν τα αίτηματά μας. Πρόκειται για αιτήματα επιβίωσης. Θέλουμε να υπάρξουν λύσεις για να συνεχίσουμε να παράγουμε στα χωριά μας. Μέχρι τη συνάντηση θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Μάλιστα το Σάββατο θα ενισχυθούν οι κινητοποιήσεις με νέα μπλόκα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα