Σπέτσες: Έπεσε η αυλαία του τριήμερου εργασιών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Σπέτσες: Έπεσε η αυλαία του τριήμερου εργασιών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Αυλαία έριξε το τριήμερο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Ορισμένοι βουλευτές μάλιστα επέλεξαν να εγκαταλείψουν το κοσμοπολίτικο νησί το βράδυ του Σαββάτου λόγω υποχρεώσεων μεταξύ αυτών και οι δύο γραμματείς του κόμματος που επιβιβάστηκαν στο πλοίο της επιστροφής.

«Όλοι είχαν περιγράψει ένα weekend στις Σπέτσες. Ήταν όμως ακριβώς το αντίθετο. Ήταν  ένα διήμερο πολιτικής εργασίας, δουλειάς εξοντωτικής. Συμβαίνει και σε άλλα κόμματα στην Ευρώπη», είπε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Τη δεύτερη μέρα βρήκε τα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, λαλίστατα, να κάνουν μαζικά δηλώσεις με άνεση στους δημοσιογράφους.

«Εδώ από τις Σπέτσες είναι ένα νέο ξεκίνημα που σηματοδοτεί αυτό π0ου μιλάμε για ανασυγκρότηση τους τελευταίους μήνες», είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

«Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε γιατί γίνεται αυτό το διήμερο. Αυτό είναι μια πρακτική η οποία συνηθίζεται πάρα πολύ στο εξωτερικό», δήλωσε ο Όθων Ηλιόπουλος.

Οι Ρένα Δούρου και Νίνα Κασιμάτη που έφτασαν στο νησί τη δεύτερη μέρα θέλησαν περάσουν κάτω από τα τηλεοπτικά ραντάρ και δεν έγιναν αντιληπτές από τις κάμερες.

Το παρών έδωσαν και οι Αθηνά Λινού και Έλενα Ακρίτα, η οποία παρά τις αρχικές σοβαρές ενστάσεις επείσθη από τον ίδιον τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάνω από τις περίφημες ενστάσεις πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή σε μια εποχή που εμείς βαλλόμαστε από παντού», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έφτασαν και λουλούδια από την Ευγενία Φραγγά, την πρώτη γυναίκα δήμαρχο Σπετσών, που ως ήταν αναμενόμενο έμαθε για το τριήμερο εργασίας.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπεθ, μεταφέρει στο σπίτι δώρα του τοπικού αντιδημάρχου για τους βουλευτές.

Απρόοπτα και περιπέτειες είχε μέχρι κα το δείπνο μετά τη λήξη της μαραθώνιας συνεδρίασης όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιβιβάστηκαν σε βαν και ταξί λέγοντας ότι θα μεταβούν στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια, με ελιγμούς τα οχήματα επιχείρησαν να ξεγελάσουν τα  τηλεοπτικά συνεργεία και μετά την… «παραπλάνηση», κατέληξαν στο εστιατόριο όπου τους περίμενε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετέβη στο σημείο μυστικά.

Τα αποτελέσματα και συμπεράσματα των εργασιών των Σπετσών θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα