Συνάντηση Κασσελάκη – Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με φόντο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Συνάντηση Κασσελάκη – Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με φόντο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βρέθηκε και το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Τις επιφυλάξεις του για το επικείμενο νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει τα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη συνάντηση γνωριμίας που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε πως στην Εκκλησία «είμαστε επιφυλακτικοί» για το θέμα προσθέτοντας πάντως ότι συμφώνησαν με τον Στέφανο Κασσελάκη ότι χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο, ένας νόμος, «για να το δούμε και να τοποθετηθούμε».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων η συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία, χωρίς να γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους, με τον Αρχιεπίσκοπο να δωρίζει στον κ. Κασσελάκη ένα βιβλίο, με θέμα «Η απάντηση της εκκλησίας στα μυθεύματα του αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού».

Με τη σειρά του, ο κ. Κασσελάκης δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο μια γκραβούρα αντίγραφο ενός ιταλικού έργου με τον Απόστολο Θωμά.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα