Ώρα μηδέν για την κυβέρνηση για τα φαινόμενα της οπαδικής βίας

Ώρα μηδέν για την κυβέρνηση για τα φαινόμενα της οπαδικής βίας

Τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει τα μέτρα που αποφασίστηκαν σήμερα στη έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει καταλήξει στο πιο σκληρό σενάριο.

Ωστόσο υπουργός μετά τη σύσκεψη μου είπε ότι τα μέτρα θα είναι αποτελεσματικά και γνωρίζουμε ότι στο τραπέζι έπεσαν διάφορες εισηγήσεις όπως η διακοπή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα διάστημα ή η απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από τα γήπεδα .

Από την κυβέρνηση επίσης υπενθυμίζουν ότι ο Πρωθυπουργός από τον Αύγουστο είχε πει για τα μέτρα για την οπαδική βία ότι πρόκειται για δυνητική διαδικασία η οποία θα προσαρμόζεται ανάλογα για τις εξελίξεις.

Τα σενάρια για τα μέτρα

Τα δύο σενάρια που έχουν «πέσει» στο τραπέζι κι εξετάζονται από την κυβέρνηση είναι:

-Διακοπή όλων των αθλητικών διοργανώσεων

-Απόσυρση της ΕΛ.ΑΣ. από τα γήπεδα

Οργισμένος ο πρωθυπουργός από τα φαινόμενα οπαδικής βίας

O Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το νέο περιστατικό βίας και το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος χαροπαλεύει ήταν σαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .

Δεδομένου ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και παρότι έχουν ληφθεί μέτρα, ο πρωθυπουργός οργισμένος συγκάλεσε άμεσα τη σύσκεψη που έγινε το πρωί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλεγε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μασάει τα λόγια του και θα ληφθούν τα μέτρα που πρέπει.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα